Laminaat all in met leggen? Ideaal!

Wanneer je toe bent aan een nieuwe vloer, dan sta je voor flink wat keuzes. Om te beginnen je budget. Hoeveel heb je over voor een mooie nieuwe vloer? Ten tweede het materiaal? Ga je voor schitterend laminaat of toch een andere optie? En ten derde het monteren. Ga je de vloer zelf leggen of laat je dat over aan de vakmak? Als je even online gaat, dan zie je overal prijzen die onderling enorm verschillen. Dan lijkt de ene winkel goedkoper in laminaat maar de andere winkel in leggen. Het slimst is laminaat all in met leggen. Je koopt dan het laminaat bij dezelfde winkel die het ook voor je legt. En als je het slim aanpakt, zitten daar nog extra voordelen bij.

Laminaat all in met leggen, drie deals

Als je er over uit bent dat het laminaat moet worden, dan heb je alvast een belangrijke beslissing genomen. Door laminaat all in met leggen te kiezen, zorg je er ook nog eens voor dat je nieuwe vloer er prachtig bij komt te liggen. Er zijn verschillende deals te kiezen, deze vind je heel overzichtelijk online. Wat al deze deals gemeen hebben, is dat ze inclusief laminaat, plinten, ondervloer, leggen én garantie zijn. Welke deal je ook kiest, het is altijd een goede deal. De basic deal kan worden uitgebreid tot een comfort of zelfs een premium deal.

De extra's bij de verschillende deals

Alle laminaat all in met leggen wordt gratis thuisbezorgd. Dat is alvast fijn om te weten. Kies je voor de basic deal? Dan heb je de keuze uit meer dan 10 soorten laminaat en krijg je 6 maanden leggarantie. Kies je voor de comfort deal? Dan heb je de keuze uit meer dan 20 soorten laminaat en krijg je 1 jaar leggarantie. Ook krijg je er bij deze deal een gratis deurmat bij. Ga je voor de premium deal? Dan heb je de keuze uit meer dan 50 (!) soorten laminaat, krijg je 2 jaar leggarantie en een deurmat en de montage hiervan. Wlke deal je ook kiest, je zit altijd goed.

Een laminaatvloer blijft lang mooi

Het grote voordeel van een laminaatvloer is dat deze, na het leggen, zo goed als onderhoudsvrij is. Je hoeft deze vloer niet in de olie te zetten en niet regelmatig te schuren. Nee, even stofzuigen en een niet te natte dweil erover en je bent weer klaar. Een slimme tip: gebruik koud water voor het dweilen. Dat droogt sneller en geeft geen strepen.