Een bestelbus huren voor je onderneming

bestelbus huren

Wanneer je zelfstandige zonder personeel bent, of een eenmanszaak hebt, is de kans groot dat je een gewone auto rijdt. Want een bestelbus is vaak duur en je hebt ‘m niet altijd nodig. Soms echter, kan een bestelbus wel erg handig zijn voor jouw bedrijf(je). Je kunt dan een bestelbus huren. Bijvoorbeeld wanneer je een grotere klus hebt aangenomen dan anders. Of wanneer je een andere klus hebt aangenomen dan die je anders doet. Een bestelbus huren hoeft helemaal niet duur te zijn en kan je net even helpen om de klus te klaren.

Een bestelbus huren voor invalwerk

Stel, je bent bloemist. En je besteedt het bezorgen van de bloemen het hele jaar door uit aan een ander bedrijf. Dat heb je dan mooi geregeld. Maar stel nou dat dat bedrijf even buiten bedrijf is. Door ziekte bijvoorbeeld. Dan zul je toch zelf aan de gang moeten om de bloemen bij de mensen te krijgen. Een bestelbus huren is dan een prima idee. Je kiest dan natuurlijk een bestelbus met een goede instap en een vlakke laadvloer. Zo kun je gemakkelijk bij je bloemen en kun je die ook nog op water vervoeren. Een bestelbus huren maakt dat je maar één keer hoeft te gaan rijden en dat je je eigen auto netjes houdt. Klus plat? Dan lever je de bestelbus weer gemakkelijk in.
Bestelbus huren

Een bestelbus huren voor een project

Het kan natuurlijk zijn dat je al een bestelauto hebt. Maar dat deze te klein is voor de (verhuis) klus waar je voor bent ingehuurd. Dan is een bestelbus huren een goede optie. Je kunt een bestelbus huren voor vrij weinig geld en je zorgt er hierdoor voor dat je klanten zien dat je de moeite neemt om een klus goed voor elkaar te krijgen. Want mond-tot-mond reclame is hartstikke belangrijk. Door het huren van een bestelbus heb je de klus eerder en gemakkelijker geklaard dan ooit.

Een bestelbus huren vanwege pech

Het is natuurlijk zuur als je zelf een goede bestelbus hebt en deze staat bij de garage. Je hebt niet nog een bestelbus staan waar je dan mee op pad kunt. En thuis blijven zitten is, zeker voor een ZZP-er, geen optie. Een bestelbus huren is dat wel. Zo kun je, ondanks je pech, toch aan het werk. En dat is fijn. Want de kachel moet branden en er moet brood op de plank. En dat gaat niet vanzelf.