Jobe Wetsuit één van de beste wetsuits

Jobe wetsuit plaatje

Een JOBE Wetsuit is in deze periode van het jaar een onmisbaar item als je het water op gaat. Het ijs is nog maar net verdwenen en de temperaturen stijgen, het begint alweer te kriebelen om een funsports te beoefenen. Realiseer je wel dat het water op dit moment erg koud is. De watertemperatuur in bijvoorbeeld het IJsselmeer is op dit moment 2 graden is. Zolang het water nog onder de 7 graden is adviseren wij een 6/5mm of zelfs 7mm Neopreen dikte aan. Wanneer de temperatuur binnenkort stijgt tot c.a. 8 graden is een JOBE Wetsuit 5/4 mm een perfecte dikte voor een aangename dag op het water.

JOBE Wetsuit Heren

JOBE heeft een behoorlijk aantal wetsuits voor Heren in het assortiment. De verschillen tussen de modellen zitten in de dikte van het neopreen, flexibiliteit van het neopreen en de sluiting. En niet te vergeten het design van de wetsuits verschillen. Een JOBE Wetsuit is door de flexibiliteit zeer geschikt voor funsports zoals Wakeboarden en Waterskiën maar kan ook prima gebruikt worden om bijvoorbeeld mee te Kiten. Naast wetsuits voor heren is er een ruim assortiment accessoires en bijpassende kleding om je outfit compleet te maken.

JOBE Wetsuit Dames

Vaak hebben wetsuits voor dames een slechte pasvorm waardoor er bij een grotere borstomvang een grote maat nodig is. Gevolg dat het pak niet aansluit in bijvoorbeeld de taille. JOBE heeft afgelopen jaren de maat ranges op de schop gegooid en met een nieuwe maatvoering gekomen die aansluit bij de werkelijke maten van vrouwen.
Met het nieuwe mix-en-match concept is het mogelijk om een complete outfit samen te stellen waarbij de kleuren met elkaar matchen. Waar er voorheen nog veel verschillen zaten tussen de verschillende product groepen is hier nu veel aandacht aan besteed. Zo ga je fashionable het water op met je JOBE outfit!

JOBE Wetsuit Kind

Wanneer het water voor een volwassene prettig aanvoelt is het voor een kind net iets kouder. Daarom is het aan te raden om een dikker pak voor een kind aan te schaffen. Ook bij de keuze tussen een JOBE Wetsuit fullsuit en shorty wetsuit kan rekening worden gehouden met de bescherming die een fullsuit geeft ten opzichte van een shorty. Een JOBE Wetsuit Kind is er in verschillende coole kleurstelling voor zowel jongens als meisjes!