Zorgeloos achter het stuur

shortlease zakelijk

Als ondernemer is het vaak lastig om veel projecten en opdrachten tegelijkertijd te doen. Soms is het namelijk zo dat er gewoonweg niet genoeg tijd is. In die gevallen is er weinig aan te doen en zult u toch een keuze moeten maken. Wanneer het echter gaat om de afstanden tussen de verschillende opdrachtgevers, is er wel een oplossing. Shortlease zakelijk is dan namelijk echt iets voor u! Het is goed om wat meer informatie te bekijken over deze vorm van leasen. Met shortlease hoeft u zich geen zorgen te maken over langlopende contracten die u eigenlijk al lang niet meer wilt. Het is veel makkelijker om snel te kijken naar een tijdelijk contract. Wanneer er meerdere projecten zijn, zult u ongetwijfeld weten dat u maar een aantal maanden bij die opdrachtgever over de vloer komt. Het is dus heel onhandig wanneer u voor een lange tijd vast zit aan een auto. Zodra het project afloopt is een auto wellicht helemaal niet meer noodzakelijk. U kunt dus het beste iets anders gaan doen. Met een goede shortlease kunt u elke maand opzeggen! Hierdoor hoeft u nooit te veel te betalen voor een auto die u toch niet gaat gebruiken. Het is zonde om de auto telkens maar op de oprit te laten staan. Nadat het project is afgelopen, kunt u de lease auto direct weer inleveren en zal het contract stoppen. Voor de zakelijke markt zijn deze auto’s dus ideaal.

Bekijk de vele voordelen

Een goede shortlease is er voor iedereen! Het maakt niet uit in wat voor auto u graag wilt rijden, alles is mogelijk! Mocht er iets mis zijn met de auto dan is er gratis vervangend vervoer beschikbaar. Het is dus zeker niet zo dat u zich in een overvolle trein moet zien te proppen. Veel mensen denken dat ze dan een minder goede auto terugkrijgen, maar dat is zeker niet het geval! U blijft gedurende het contract in een goede auto rijden. Een ander voordeel is de lage prijs. U kunt rekenen op uitstekende kosten per maand. Daar komt alleen de benzineprijs nog bovenop. Verder hoeft u helemaal niets af te dragen!

Een kleine of een grote auto?

Voor de zakelijke markt zijn er uiteraard voldoende personenauto’s voorhanden, maar het is ook mogelijk om een bus te huren. Heeft u veel spullen die u elke dag ver moet vervoeren, dan is het aan te raden om een bus te gaan leasen middels een goed shortlease contract. U weet dan zeker dat u alles bij de hand heeft.