Stedentrip Londen voor de beste ervaring in Engeland

stedentrip Londen

Iedereen heeft een aantal dingen op zijn bucketlist staan. Toch die bungeejump wagen, dat ene land bezoeken en dat heerlijk voedsel eten. Je kan zelf vast wel een aantal dingen bedenken die je nog heel graag wilt doen voordat het te laat is. Bij veel mensen staat een bezoek aan een bepaald land erg hoog op die speciale lijst. Maar hoe zorg je ervoor dat zo’n vakantie ook echt aan je verwachtingen voldoet? Wanneer je bijvoorbeeld graag naar Engeland wil gaan, is het een aanrader om een keer op stedentrip Londen te gaan. Ik vertel je hoe jij met een stedentrip Londen de beste ervaring in Engeland kunt hebben!

Voor ieder wat wils op stedentrip Londen

Ik kan verschillende redenen opnoemen waarom een stedentrip Londen echt de beste keuze is wanneer je het optimale wilt halen uit een bezoek aan Engeland. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat je nergens aan gebonden bent als je op stedentrip bent. Jij kan zelf bepalen waar je heen gaat en wat je gaat doen tijdens jouw stedentrip Londen. Geen zin in alle drukte? Je hoeft de typische toeristen plekken ook niet te bezoeken! Duik eerder een leuke wijk in en ontdek Londen zoals alleen de echte Londenaars de stad kennen. Kortom, er is voor ieder wel wat wils tijdens een stedentrip Londen.

Het stadsleven combineren met de natuur

Mijn persoonlijke tip is om tijdens je bezoek aan de Engelse hoofdstad ook even buiten het centrum van de stad te gaan. Het stadsleven is heerlijk, begrijp me niet verkeerd. Maar soms heb ik even behoefte aan een beetje groen in mijn leven. Herken je dat? Dat gevoel dat je even in een natuurrijke omgeving wilt zijn. Gelukkig kan dat ook tijdens je stedentrip Londen. Je zou het in eerste instantie niet verwachten van zo’n metropool als Londen, maar toch zijn er een aantal verstopte pareltjes vol groen. Ze wachten om ontdekt te worden door jou! Bezoek bijvoorbeeld de Sky Garden aan Fenchurch Street of de Kew Gardens die net buiten de stad liggen.

Gezelligheid in overvloed

Iets dat uiteraard niet mag ontbreken tijdens jouw stedentrip Londen is een bezoekje aan een typische Engelse pub. Stap gerust een kroeg binnen als je op stedentrip Londen bent. Je zal versteld staan van de gastvrijheid en de gezelligheid die in overvloed aanwezig is. Dus waag die sprong en boek gelijk jouw stedentrip Londen voor de beste ervaring in Engeland!