Het uitzendbureau voor al uw krachten

Veel mensen solliciteren zich dag in en uit rot. En een hoop werkgevers zitten weken zonder personeel voor een bepaalde functie. En dit allemaal omdat ze niet via een uitzendbureau werken. Door heel Nederland zitten tal van uitzendbureaus. Zoals bijvoorbeeld uitzendbureau Binckwerk, met uitzendbureau Amsterdam en Den Haag. In deze blog vertel ik je meer over de vacatures voor werknemers en opdrachten die gegeven kunnen worden door werkgevers.

Vacatures kiezen

De meeste mensen weten goed waar ze naar zoeken wanneer ze rondkijken voor een nieuwe vacature. Op de website van Binckwerk kan je dan ook specifiek aangeven dat je enkel vacatures wilt zien voor bijvoorbeeld een specifieke branche in de bouw. De vacatures verschillen van persoonlijke assistent tot voeger. De vacatures wisselen ook nu en dan wanneer er één is ingevuld of nieuwe beschikbaar zijn. Wel zijn alle werkmogelijkheden bij Binckwerk op de één of andere manier gerelateerd aan de bouw, dus houdt dit in je achterhoofd als je hier naar een vacature zoekt. Het is vervolgens een kwestie van aanmelden. In plaats van zelf alleen maar solliciteren, krijg je bij Binckwerk ook ondersteuning in dit proces.

Opdrachten posten

Maar niet alleen als werknemer kan je hier terecht. Ook als werkgever. Je staat dan aan de andere kant van het bedrijf als het ware. Maar samen met je werkgevers werk je naar iets moois toe. Het is daarom belangrijk dat je een goed persoon vindt voor de opdracht die jij hebt. Binckwerk ondersteunt werkzoekenden niet alleen met het daadwerkelijk solliciteren maar ook met het zoeken naar de geschikte persoon voor een klus. Zo is de kans erg klein dat je met een verkeerd persoon komt te zitten. Verder werkt het simpelweg hetzelfde als het aanmelden zoals de werknemers dat doen.

Hoe werkt het?

Als werknemer kan je je simpelweg aanmelden, gratis zelfs. Je vermeld je opleidingen en verdere persoonlijke informatie. Je klikt vervolgens op een opdracht die jou aanspreekt. In de omschrijving van de opdracht vind je over het algemeen alles wat je moet weten. Dan is het solliciteren geblazen en daarna simpelweg wachten. Als je verdere vragen hebt, heb je, doordat je dit via een uitzendbureau doet, een contact om deze vragen mee te bespreken.
Als werkgever neem je contact op met Binckwerk. Je neemt contact op met iemand uit de voorgestelde contactenlijst die past bij het type werk waar jij mensen voor zoekt. Iets anders dus maar vervolgens krijg je ook een account.

Als mensen werken we graag en dat geldt voor zowel werknemers als werkgevers. Uitzendbureau Amsterdam helpt daarbij!