De beste hacks om je leven makkelijker te maken

Iedereen is druk

We zijn allemaal druk, druk, druk tegenwoordig. Alhoewel Theo Maassen zegt dat als je tijd hebt om drie keer druk te zeggen je echt niet zo druk kunt zijn. Desondanks zijn we in onze snelle samenleving ontzettend goed in het volplannen van onze kalender. Want we willen natuurlijk ook allemaal een vol leven. We willen vervullend werk, leuke relaties en tijd met onze geliefden, maar ook sporten en hobby’s, uitgaan, vakanties, vrienden etc. Geen wonder dat we allemaal het gevoel hebben van hot naar her te rennen. Er is in principe niks mis met een vol leven hebben tenzij het te chaotisch en stressvol wordt. Gelukkig zijn er tips om een vol leven te leiden en niet te gestrest te raken. In dit artikel bespreken we de beste tips om je leven gestroomlijnder te maken.

Een van de zaken die voor velen van ons een verlies van kostbare tijd is, is het heen en weer reizen van huis naar werk en terug. Helemaal als we vastzitten in een file. Desondanks zijn er toch hartstikke effectieve manieren om optimaal van deze tijd gebruik te maken. Wanneer je in de file zit kun je bijvoorbeeld luisteren naar audioboeken. Dit kun je doen zowel voor entertainment maar ook met audioboeken die als educatie werken.

Beter heen en weer

Tegelijkertijd zijn er ook veel mensen die in de grote steden wonen en met de fiets naar het werk gaan. Ook hier kan ik aanraden dat als je moet fietsen het een goede gelegenheid is om naar audioboeken te luisteren. Fietsen is natuurlijk ook een lichamelijke bezigheid op zichzelf die je zal helpen fit te blijven dus het heeft ook voordelen. Je kunt het zien als je dagelijkse workout. Helaas is Nederland wel tegelijkertijd een ontzettend winderig en nat land. Het kan ontzettend lastig zijn om door harde wind, regen en sneeuw te fietsen en ook nog een boel extra tijd en energie kosten.

Daarom kan een elektrische fiets een handige oplossing zijn. Qwic fietsen zijn hele fijne fietsen elektronische fietsen. Het ideale van deze fietsen is dat een stuk goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een scooter of een brommer. Daarnaast hebben ze ook nog steeds de functies van een normale fiets. Als je dus wilt trappen dan kun je ook gewoon trappen. Maar mocht de wind of regen te hevig zijn dan is het heel erg fijn om even niet te hoeven trappen. Daarom kan een elektronische fiets het leven een stuk gemakkelijker maken.