Er op je best uitzien, zó doe je dat!

Josh V

Met de feestdagen voor de deur, is het nu alvast handig om te bedenken wat je wilt. Qua uiterlijk dan. Want als je een galafeest hebt rond de kerst, dan is een goede voorbereiding echt wel van belang. Je moet echt op tijd je kleding uitzoeken. Anders, en dat zul je net zien, is jouw maat uitverkocht of vind je gewoon niet meer wat je zoekt. Kijk eens in de collectie van Josh V, grote kans dat je daar precies kunt vinden wat je zoekt op het gebied van kleding. Het begin is er! Maar dan ben je er nog niet. Je kunt natuurlijk niet zomaar verschijnen op dat gala. Je wilt een fantastische indruk maken. Hier zijn nog wat tips.

Laat je adviseren in de parfumerie

We zijn zó gewend aan ons favoriete parfum, dat we er niet aan denken om eens een ander luchtje op te doen. Toch kan een ander parfum een compleet andere sfeer met zich meebrengen. Het aanschaffen van een nieuw parfum doe je niet zomaar even. Die kleine flesjes zijn kostbaar en je wilt zeker weten dat het flesje niet op een plankje in je badkamer stof gaat staan vergaren. Laat je dus eens goed voorlichten over de diverse geuren in de parfumerie. Wie weet kom je wel met een nieuw lievelingsluchtje thuis!
Josh V

Ga naar de schoonheidsspecialiste en de kapper

Ik weet het, je ebt het al zo druk. Maar als voorbereiding op een gala MOET je echt even langs bij de schoonheidsspecialiste. Je wenkbrauwen kunnen wel een plukbeurtje gebruiken en de schoonheidsspecialiste kan je direct goede informatie geven over de te gebruiken make-up. En als je dan toch bezig bent: vergeet niet om op tijd een afspraak te maken bij de kapper. Uitgroei in je haar is misschien de rest van het jaar wel oké, maar tijdens een gala moet je er echt tip top uitzien. De kapper kan ook eventueel je haar opsteken of op een andere manier stylen.

En vergeet vooral de volgende items niet

In je speciaal aangeschafte clutch neem je natuurlijk een extra panty mee. Je zal zien dat je bij het uitstappen uit de auto al een ladder in je panty krijgt! Ook neem je je lipstick mee, even bijtoetsen is altijd aan te raden. Heb je speciaal voor dit feest schoenen gekocht en geen tijd gehad om ze fatsoenlijk in te lopen? Neem dan ook blarenpleisters mee. Geloof mij, je doet jezelf hier echt een plezier mee!