Fjallraven: het merk rugzakken voor rechte ruggen

fjallraven rugzak

Al je spullen overal mee naar toe nemen en toch een rechte rug houden ondanks al dat tillen? Dan is een Fjallraven rugzak zeer waarschijnlijk iets voor jou! De Fjallraven rugzak is van het Zweede merk Fjallraven, dat nog niet zo lang bestaat. Omdat het merk nog zo relatief jong is, doet het nog absoluut haar uiterste best om fans van het merk te verrassen met nieuwe designs en hoge kwaliteit. Dat zie je namelijk nog wel eens anders bij gevestigde merken: die hoeven een stuk minder te doen om toch goed te verkopen. Het merk Fjallraven is geweldig om meerdere redenen. In dit blog lees je waarom.

Rechte rug met de rugzak van het merk Fjallraven

De Fjallraven rugzak is enkele decennia geleden ontworpen om het voor Zweedse schoolkinderen makkelijker te maken om hun spulletjes mee te nemen in de rugzak. Het mooie van de Fjallraven rugzak was dan ook dat de ruggen van de kinderen een stuk rechter werden door de kwaliteit waar het merk Fjallraven ook vandaag de dag ook nog zo bekend om is. Vooral de Kanken rugzak, de bekendste rugzak van het merk, heeft hiermee wereldwijde faam behaald. De Kanken rugzak is dan ook het stokpaardje van Fjallraven en is bij uitstek dé rugzak van het merk.

Kwaliteit en design

Een rugzak van dit Zweedse merk is gemaakt van sterk Vinylon (een mix van vinyl en plastic) en heeft veel handige vakjes. Bovendien is de rugzak comfortabel: de Fjallraven Kanken zorgt ervoor (door het ontwerp) dat de rug van degene die de tas draagt recht blijft. Dat is niet alleen erg handig voor mensen met rugklachten, maar in principe voor iedereen die vaak met een rugtas loopt.

Officiële Fjallraven shop

De officiële winkel van Fjallraven is uiteraard de eigen website van het merk. In Nederland hebben we gelukkig wel andere officiële dealer van Fjallraven rugzakken. Een daarvan is Brandfield, een webshop met een enorme collectie in Fjallraven rugzakken, maar ook horloges, tassen, armbanden en vele andere accessoires. Een betrouwbare webshop vinden om online te winkelen is vandaag de dag wel zo fijn. Er zijn namelijk meer dan genoeg webwinkels die geen goede service verlenen of afspraken niet nakomen. Dat is bij Brandfield gelukkig wel anders. Je kunt bij deze webshop tot wel half twaalf in de avond je bestelling plaatsen; dan wordt deze alsnog de volgende dag bezorgd! Dat is ideaal, want het meeste online shoppen gebeurt in de avond.