Aluminium boten in alle soorten en maten

Aluminium boten

Aluminium boten zijn misschien wat minder stijlvol dan houten boten. Maar wanneer je voor functionaliteit gaat, kun je beter aluminium boten hebben dan houten boten. Want deze boten zijn altijd gebruiksklaar. Je hoeft ze niet uit het water te halen voor onderhoud. Je hoeft aluminium boten niet jaarlijks te schuren en te schilderen of in de lak te zetten. Dat scheelt een hoop gedoe en uiteindelijk ook veel geld. Aluminium boten zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Of je nu een open bootje wilt om te gaan vissen of een mooie sloep met kajuit, alles is mogelijk.

Aluminium boten voor veel vaarplezier

Wanneer je wel veel van varen houdt, maar niet van klussen dan zijn aluminium boten echt iets voor jou. Je kunt op ieder gewenst moment van de dag (of nacht) gaan varen, zonder je zorgen te hoeven maken over het onderhoud. Deze boten mogen het hele jaar door gewoon in het water blijven liggen. Ze zullen niet gaan roesten of rotten. Een aluminium boot koop je voor het leven. Waar je met een traditionele houten sloep nog heel wat uurtjes kwijt bent aan schuren en lakken, kun je deze uren met een aluminium boot gewoon op het water doorbrengen. Want daar heb je ‘m voor gekocht!

Aluminium boten in verschillende maten

Ga je graag in je eentje vissen? Dan heb je natuurlijk alleen maar een bootje nodig waar jij, je vistuig en je proviand in passen. Een grote visparaplu eroverheen tegen de regen en jij zit goed. Maar ga je graag met je hele gezin het water op? Dan kun je eens kijken bij de wat grotere boten. Alle aluminium boten op bovenstaande site zijn oersterk en gaan jaren mee. Dus je gezin kan heel wat jaren plezier hebben van zo’n boot. Of het nu gaat om een tochtje door de grachten of een zwemtripje naar een groot meer, de boot kan het aan als jij het aan kunt!

Aluminium boten bestellen en direct varen?

Je kunt je voorstellen dat er op aluminium boten nog best een levertijd zit. Reken hier toch tenminste 3 maanden voor. Dit is al een stuk sneller dan bij andere bedrijven, daar kan het tot wel 8 maanden duren voor je de boot hebt! Dus… als je nú een aluminium boot bestelt, dan kun je er nog deze zomer van gaan genieten. Dat is echt iets om, met het hele gezin, naar uit te kijken!
Aluminium boten