betervoorbest.nl

Tips om jouw huis mooier te maken

Heb je net een nieuw huis gekocht en wil je deze echt helemaal renoveren of heb je al een paar jaar een huis en mag deze wel een keer gerenoveerd worden? Dan heb ik deze blog voor jou! Ik neem je mee in een aantal dingen waarvan ik zeker weet dat ze echt een heel mooi effect geven aan jouw huis. Ik heb namelijk een opleiding gedaan voor binnen huis architect en daarom heb ik naar mijn mening wel een beetje verstand ervan. Echter heeft elke persoon een andere smaak dus wat ik als tips geeft hoeft niet per see mooi te zijn. Iedereen heeft zijn eigen mening. Ieder geval vind ik de onderstaande tips heel mooi en ik heb het zelf ook verwerkt in mijn huis! Door de Corona periode hebben veel mensen een mooi zakcentje opgebouwd omdat ze niet op vakantie zijn geweest of uiteten zijn gegaan etc. Als gevolg hiervan gaan veel mensen dingen doen aan hun huis omdat ze eindelijk geld hiervoor hebben opgebouwd. Ben je al een beetje benieuwd? Lees dan snel verder hieronder!

Planten

Wat je misschien niet verwacht maar planten maken je woning echt helemaal af. Zo iets simpels maar zo mooi. Ik heb zelf in mijn eigen huis in elke kamer wel 1 of 2 planten staan. In mijn woonkamer heb ik bijvoorbeeld een hele grote binnenplant naast een groot schilderij die mijn vader voor mij heeft gemaakt. Daarbij heb ik ook nog enkele kleine planten in mijn slaapkamer en een muurplant op mijn vensterbank bij het raam. Daarbovenop kan het geen kwaad om veel planten in huis te hebben, het heeft alleen maar goede invloed op goede luchting van het huis.

Televisie kasten

Wat de laatste tijd heel trending is het hebben van een grote televisiekast om jouw tv heen. Een kast die precies om de tv heen past met daaromheen verschillende planken waar je bijvoorbeeld boeken of mooie beeldjes kan neerzetten. Wat je veel ziet is dat mensen er wijn of champagne flessen inzetten. De kleur kast is meestal zwart of grijs, je kunt er dan ook spotjes erin verwerken die licht geven.

Grote bank

Heb je ooit een keer een bank gezien die is gemaakt van steigerhout? Neem alsjeblieft een kijkje hiernaar. Dit geeft echt een Spaans gevoel aan jouw huis en bijna niemand in Nederland doet dit. Je ziet het vaak in de tuin maar in huis kan het ook heel mooi zijn. Een paar lounge kussens erop en klaar.

Mobiele versie afsluiten