betervoorbest.nl

Handige items voor jouw laptop

Heb je net een nieuwe laptop gekocht en wil je nog handige en coole gadgets erbij kopen? Dan kan het lezen van deze blog wellicht interessant zijn voor jou! In deze blog neem ik jou mee in de wereld van verschillende items die je bij jouw computer kunt kopen die echt serieus helpen in de ervaring met jouw laptop. Vaak is het hebben van een laptop super handig, je kan het overal mee nemen want het is niet zwaar en het start snel op in vergelijking met bijvoorbeeld een computer. Bij de laptop kan je leuke dingen erbij kopen die je niet vaak ziet, maar wel super handig zijn. Ben je al een beetje benieuwd welke items dit zijn? Hieronder geef ik enkele voorbeelden wat mij heel erg heeft geholpen en super handig is. Lees het nu!

DisplayPort

Heb je een laptop en wil je deze aansluiten op een monitor of op een TV omdat je een presentatie wilt laten zien of je wilt een film kijken van jouw laptop op de TV. Dan heb je meerdere DisplayPorts. Namelijk HDMI, VGA OF DVI. Welke kabel je nou het beste moet gebruiken voor jouw tv of monitor? Dan moet je kijken naar de HDMI kabel. Bij een TV zit een HDMI aansluiting en daarom heb je deze kabel nodig. De voordelen hiervan is dat je met een HDMI kabel internet verbinding kunt maken. Dit kan bijvoorbeeld niet met een Displayport kabel.

Jabra

Door het thuis werken moeten veel mensen achter hun laptop een presentatie doen, vaak kan het geluid niet goed zijn en horen de mensen in de online meeting niks. Daarvoor heb je de Jabra. Dit is een perfecte speakerphone en dit is de leider in de speakers in de markt. Via Bluetooth of een kabel is dit te verbinden met jouw PC, tablet of GSM.

Bluetooth Presenter

Ken je die kleine afstandsbediening die mensen in hun handen hebben als ze een presentatie gaan geven? Dat is een Presenter. Je kunt met bluetooth jouw computer besturen met een kleine afstands bediening. Daarnaast zit er ook vaak een kleine laser op waardoor je dingen kunt laten zien op afstand zonder het aan te wijzen. Dit is gewoon een super leuk iets en het maakt jouw presentatie professioneler.

Multi-Port Adapter

Als je een nieuwe Macbook hebt kan je jouw laptop niet aansluiten op veel dingen. Daarnaast kan je niet een simpele USB erin stoppen. Koop daarom een multi port adapter die veel aansluiting hebben naar jouw macbook. Heel handig en ook niet duur.

Mobiele versie afsluiten